Preview
services

Duidelijk communiceren, snel activeren en een onuitwisbare indruk achterlaten. Dit is waar wij onze klanten mee helpen, zowel online als offline.

Wij laten iedereen hard gaan

Dus ook jullie!

Wij laten iedereen hard gaan

Dus ook jullie!

Fact

Je hebt minder dan een milliseconde om de aandacht te pakken.

Wordt herkend en erkend

Het kost geld, tijd en moeite om je voor een (potentiële) doelgroep te presenteren. Daarom is het belangrijk dat je merk de juiste snaren raakt. Wij helpen merken om vanuit een 360 graden perspectief zichzelf te vormen en aan de wereld te presenteren. Wij staan ze bij in het creëren en designen van elk touchpoint. Zowel online als offline.

Pak de aandacht

Je hebt maar een milliseconde om de aandacht te pakken. Wij helpen met het bedenken van “nucleaire” activatie dat de aandacht pakt en impact maakt. Elke goede campagne begint met het juiste communicatieconcept.

Communiceer glashelder

Mensen bewegen razendsnel door alle communicatiemiddelen. Iedereen wil snel een passende oplossing en antwoord krijgen op hun vragen. Als zij dit niet bij jou kunnen vinden dan zijn ze door naar de volgende. Wij helpen bedrijven en stichtingen met hun communicatie door middel van digitale en geprinte media. Dat varieert van een promotiefilm of commercial tot een uitleg animatie en van een corporate brochure of magazine tot een goed converterende website.

Services op een rijtje

Strategie & Creatie

Om doelen te behalen moeten we eerst een tactiek bepalen. Hierna kunnen onze creatieven aan de slag  zonder het doel uit het oog te verliezen! Zo komen we op een houdbaar en creatief concept. 

Design

Onze designers zorgen ervoor dat een boodschap opvalt in het hedendaagse oerwoud van communicatieprikkels. Elk touchpoint is raak. Van visitekaartje tot website en van een klikbaar prototype van een app tot campagne poster.

Activatie & Guerilla

Hoe krijgen we de boel in beweging en hoe maken we impact? Alles wat wij maken moet resultaten opleveren, direct of indirect. De creatie en design fase is voorbij, nu moeten de campagnes gaan draaien, geanalyseerd en bijgestuurd worden.

Video & animatie

Pak de aandacht van de doelgroep met een boeiende en duidelijke video of animatie. Presenteer je idee of product op een zeer begrijpelijke wijze. Onze ervaren storytellers kunnen je hierbij helpen. Lees verder

Online marketing

Herkennen in welke fase je doelgroep zit, waar ze zich bevinden en hoe ze getarget moeten worden. Dat is waar onze team bij Brave Online zich mee bezig houdt. Samen zorgen wij ervoor dat je jouw doelgroep kunt bereiken en activeren. 

Innovatie & data

Data vertelt ons veel. Vooral wat de voorkeur van mensen is en wat hun behoeftes zijn. We stellen bedrijven in staat om deze data te verzamelen en te gebruiken voor interactieve en geautomatiseerde marketing en sales geheel volgens de AVG regels.

Copyright© 2020 Home of the Brave.
Alle rechten voorbehouden.

Interesse in een afspraak?

Laat je gegevens achter, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op!